Ezt olvasta már?

0

Kaposvári „nagymenő” anyázta a keszthelyi rendőröket

Na most, nem tudom, hogy az megvan-e, hogy ne anyázd a zalai rendőröket, mert egyrészt csak a munkájukat végzik és a kötelességüket teljesítik esküjükhöz híven, másrészt pedig nagyon ráfázhatsz…


hirdetés

Az biztos, hogy egy Somogy megyéből Zalába „kiruccant”, többszörös visszaesőnek ez nem volt meg: rá is fázott… A részletekről dr. Pirger Csabát, a Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivőjét kérdeztem.

A 32 éves, kaposvári férfi 2018. május 15-ének kora délutánján érkezett gépkocsival kaposvári otthonából Keszthelyre, mert tudomására jutott, hogy testvérét a nyomozó hatóság tagjai egy Keszthelyen elkövetett bűncselekmény miatt aznap délelőtt előállították. A terhelttel együtt Keszthelyre érkezett volt élettársa, valamint az előállított személy élettársa is. A férfi a társaságában lévő nőkkel együtt a Keszthelyi Rendőrkapitányságra ment, ahol valamennyien hangosan kiabálva, trágár kifejezéseket használva információt követeltek hozzátartozójukról. Ekkor a jelen lévő, hivatásos állományú dolgozók felszólították őket, hogy csendesedjenek le és az ügyféltérben foglaljanak helyet, amelynek azonban a fiatalember nem tett eleget, hanem továbbra is a kapitányság épületében magából kikelve ordítozott.

A hangzavart az első emeleti irodájában a kapitányságvezető is meghallotta, ezért a földszintre ment, ahol ekkor a fiatalember, több egyenruhás rendőrrel szemben állva, továbbra is sértő és fenyegető kijelentéseket tett, hangosan kiabált, valamennyi rendőrt obszcén szavakkal szidalmazta. A kapitányság vezetője bemutatkozott, majd megadta a szükséges felvilágosítást az ordítozó férfinek a testérével kapcsolatosan. Ezt követően a férfit – mivel fenyegetőző, trágár viselkedését nem hagyta abba – felszólította, hogy hagyja el az épületet. A férfi ekkor a rendőrtisztet kezdte el szidalmazni, miközben irányába a „mi van te f........ó?” és a „megb...... anyádat”, valamint további durván obszcén és trágár kifejezéseket üvöltött, végül kiment az épületből.

A terhelt testvérét a rendőrhatóság tagjai 14:00 óra körüli időpontban szállították orvosi vizsgálatra a kapitányság épületéből a keszthelyi kórházba, melynek során az előállított személynek az udvaron álló mentőautóhoz történő kísérésében részt vett a bűnügy rendőr törzszászlós sértettje is, aki ezt megelőzően, az épületen belül már intézkedést foganatosított a férfival szemben, így ő a rendőri bemutatkozás során a sértett nevét megjegyezte.

A férfi a rendőrök szidalmazását az utcáról is folytatta, durva és trágár szavakat kiabált be az udvarra, miközben, kifejezetten a törzszászlóst „f.......ónak” nevezte és vele szemben egyéb sértő kifejezéseket használt, miszerint: „Misi, Misi, megb...... anyádat, miközben te itt szo...... a f....t én elmegyek hozzátok és megb........ anyádat!”

A férfi testvérének orvosi vizsgálata után került sor gyanúsítotti kihallgatására, melynek lefolytatását követően a kihallgatást foganatosító rendőr alezredes 20:00 óra körüli időpontban tájékoztatta a bejáratnál várakozó férfit és a társaságában lévő személyeket arról, hogy a testvérét őrizetbe vették és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára szállítják. A kényszerintézkedéssel kapcsolatos hírt az érintettek felháborodva fogadták, majd újra hangos szidalmazásba, fenyegetőzésbe és üvöltözésbe kezdtek, hangoztatták, hogy ők egy nagy klán tagjai, akikkel nem lehet kikezdeni. Ha kell, 10 évig is pereskednek majd azért, hogy a rendőr alezredes sértettet tönkretegyék.

A férfi a sértettet f.........ónak nevezte, megfenyegette, hogy az utcán megvárja és bosszút áll rajta, valamint a sértett gyermekeit is felemlegető, durván obszcén kifejezéseket használt hosszú perceken keresztül, mire távozott a kapitányság épületéből. A férfi által használt kifejezések alkalmasak voltak a rendőr sértettek becsületének csorbítására. Mindezek miatt a Keszthelyi Járási Ügyészség a többszörös visszaeső férfival szemben 3 rendbeli becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a Balaton-parti város járásbíróságán.

 

 

forrás: kanizsaujsag.hu0
0

hírek innen, onnan

10 éve többet kellett dolgozni egy lakásért, mint ma

A társasházi használt lakások négyzetméterára tíz év alatt 45 százalékkal nőtt, az újaké pedig 37 százalékkal. Ezalatt a...

Merkel: Európa érdekeit közösen kell megvédeni

Közös európai hadsereg létrehozását sürgette tegnap Angela Merkel az Európai Parlamentben, ahol a Frontex fejlesztéséről is beszélt.

Szerdai sport: komoly rangadók várnak a magyarokra

Európa-szerte megmutatják magukat csapataink!

Ismét csökkent az üzemanyagok ára

A benzin literenként 373 forint, a gázolajé pedig 421 forint lett.

Baromi vagány az Alita: A harc angyala végső előzetese

Minden egyes képsorral egyre ígéretesebbnek tűnik Robert Rodriguez új filmje, mely jövő februárban érkezik a mozikba. Megérkezett az...

Kiderült, mikor jön a Trónok harca utolsó évada

Sokat kellett rá várni, de végre kiderült, mikor érkezik az HBO-ra minden idők legsikeresebb sorozatának utolsó szezonja. Bár a bemutató...

10 film, melyeket semmiképp ne evés közbe nézz

Bár a legtöbb film mellé nagyon jól illik némi nassolnivaló, de biztosan ti is találkoztatok már olyan produkcióval, melytől a torkotokon...

Abba akartam hagyni - 5 erős gondolat Kulka Jánostól

Fest, mozifilmben szerepel, és hamarosan egy független társulatban is felbukkan. A 60 éves Kulka János portréja a Forbes Life...

Élet és jó élet - a különbség a döntés. Kulka János a Forbes Life címlapján!

Kulka János azt kérte korábban hatvanadik születésnapjára, hogy már ne álljon színpadon. Már nem áll színpadon.

Megvették az esést az USA-ban az alapkezelők

Egyes alapkezelők belevehettek már az októberi részvénypiaci esésbe, ugyanis a Bank of America Meryll Lynch legfrissebb alapkezelői...

0

Sport

Menyasszonya is végignézte a magyar focista halálát

Sokkoló részletek derültek ki a szörnyű tragédiáról.

Meghalt egy 12 éves magyar focistagyerek

Belehalt betegségébe egy fiatal magyar focista.

Sipőcz Tamás a pályán esett össze: kedvese végignézte a focista halálát

Csorna Van-e annál fájdalmasabb, amikor a szerelmünket, életünk értelmét a szemünk láttára veszítjük el? Az egyik pillanatban még minden a legnagyobb rendben, aztán a következő másodpercben bekövetkezik a szörnyű vég... Nagyon nehéz, szinte lehetetlen megérteni és elfogadni Sipőcz Tamás (28) tragédiáját.

Ronaldo új szerepben, labdaszedőként tűnt fel Djokovic vb-meccsén - videó

Átruccant Londonba az ATP-vb-re a Juventus portugál klasszisa.

Megszólalt a mérkőzés közben elhunyt csornai focista menyasszonya

Megszólalt Sipőcz Tamás, a csornai futballpályán elhunyt sportoló párja, Nemes Mónika és exkluzív interjút adott.

Lionel Messi, az alulértékelt futballista

Sean Ingle, a The Guardian újságírója állítja ezt.

Meghalt egy 12 éves focista fiú

Egész Újfehértó gyászol.

Nővérek, orvosok csapata vigyáz rá: óriási pénzeket öl a családja Michael Schumacher gyógykezelésébe

Gland Elképesztő pénzeket emészthet fel Michael Schumacher gyógykezelése.

2021-ig írt alá a Real Madrid új edzője

Mostantól hivatalosan is Santiago Solari irányítja a csapatot.

Eldőlt, ki lesz az Eb-n a női kéziválogatott csapatkapitánya

Görbicz Anita visszavonult a nemzeti csapattól, míg Tomori Zsuzsa sérült.

Cristiano Ronaldo már megint olyat művelt, amiért korábban is többször kiröhögték - Ezt nézze.

Torino Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo (33) hiúsága tényleg nem ismer határokat! Az olasz Juventus focicsapatának portugál csillaga rengeteget foglalkozik a külsejével, saját fodrásza van, a legdivatosabb ruhákat és ékszereket hordja. Emellett a legmenőbb autókkal furikázik.

Bulvár

Ünnepelnek Majkáék: ˝El sem hiszem, hogy a mi kisbabánk...˝

Nagy eseményt ünnepelt Majka családja. Az egyik trónörökös, Marián hétéves lett a napokban. A műsorvezető el sem hiszi, hogy milyen gyorsan repül az idő. Még csak most született meg Marián, máris nagyfiú lett belőle. ˝El sem hiszem, hogy a mi kisbabánk, észre sem vesszük és nagyfiú lesz˝ - fakadt ki Majka.

Apró házikók tűntek fel az erdőben: senki sem tudja, ki készítette őket

A környékbeliek csak azt vették észre, hogy a környéken valaki több helyen is kis tündérházakat helyezett el.

Megfosztották a TV2-t az utolsó nagy sikerélményétől is

Azzal, hogy az RTL Klub immár második hétvégén tett vasárnapra is egy X-Faktor adást, sok nézőt vitt el a TV2 legsikeresebb műsorától, a Sztárban sztártól.

Visszatér a politikába Orbán egyik nagy ellensége

Próbára lesz téve a dwa bratanki.

Lesz, akinek vissza kell fizetnie a decemberi nyugdíját

Az év vége felé gyakran felmerül a kérdés, hogy a nyugdíj vagy a korhatár előtti ellátás folyósítása melletti keresőtevékenység miatt az évből hátralévő időre szüneteltetni kell-e az ellátás folyósítását vagy sem. Ennek a szabályait mutatta be az Adózóna.

Így érkezik meg a tél

Kedden északnyugat kivételével a köd feloszlik, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd a déli óráktól északnyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet. Északon néhol gyenge eső, zápor is előfordulhat. A déli, délkeleti szél megélénk...

Mikor kezdődik az advent 2018-ban? Ezen a napon gyújtsd meg a koszorún az első gyertyát

Advent első vasárnapja 2018-ban egy decemberi napra esik. Jelöld meg a naptárban!

Friss hírek Sas József állapotáról

Sok szakmai csalódás miatt fújt visszavonulót a legendás komikus.

Öngyilkos lett a divat nagyasszonya, Rotschild Klára

Európa-szerte ismert divatdiktátor volt, aki a kor szinte minden ismert emberének tervezett ruhát, és nem mellesleg kitűnő üzletasszony is volt. A mesterséget  az anyatejjel szívta magába, ahogy ő mesélte, a szabászasztalon született. Bár évekig mellőzték, végül mégis diadalmasan visszatért a divatvilág élére, majd pokoli kínok között lett öngyilkos.

A Barátok közt színésznőjének mennie kellett - Szomorú szívvel búcsúzott

Gyebnár Csekkának A Konyhafőnök VIP legelső napján távoznia kellett.

Vigyázat, mostantól 30 ezres bírság fenyegeti az autósokat

A ködlámpát még a legmodernebb autókban is kézzel kell bekapcsolni, de ha rosszkor tesszük, az sokba kerülhet.

blogmorzsák

Miért isznak olyan sokat a tinédzserek?

A binge drinkingnek is nevezett ro­ham­szerű ivászat aggasztó mérték­ben kezd elterjedni a fiatalok között.

Ez az ügy talán már a hatalomnak is ciki lehet

Azért az mégis elgondolkodtató, hogy ennyi idő után sincs vádemelés Czeglédy Csaba ügyében.

Közpénzből magánpálya

Az iskolásoknak és a környékbelieknek egyelőre tiltott hely az átkosban nekik épült sportudvar.

Lássunk tisztán metró-ügyben!

Mi is akkor az igazság M3-ügyben?

Polt elzavarta az Európai ügyészséget

Inkább az oroszokkal dolgozik - milyen meglepő.

A bálnák a zajban nem énekelnek

A bálnák jellegzetes éneke a párzási időszakban hangzik fel és elmaradása a kutatók szerint kipusztulásukhoz vezethet.

Rokkantsági ellátás: az AB döntése után azért még ne örüljön senki

Az nem megy, hogy egy törvénymódosítással mondják ki: a rokkantsági ellátás tetszőlegesen csökkenthető önkényesen megállapított százalékok alapján.

Németh Szilárd, tényleg ilyen ruhában kell koszorúzni?

Lenne sivalkodás, ha ilyet egy ellenzéki mert volna csinálni.

„Én csak azoktól szeretek olvasni, akik már meghaltak”

Ezek nem az önismétlő problémafelvetések az oktatással kapcsolatban. Ezek megoldási javaslatok.

Szabotálja az Apple a külső szervizek munkáját

Az Apple elismerte, hogy a T2 chip megakadályoz néhány külső szervizelést.

Petike / Peti / Péter élete

Így lesz egy megfelelési kényszerben felnövő kisgyerekből nárcisztikus felnőtt.

A kereskedelem dönti el, milyen a jó anya?

„A gyártók, kereskedők, a piac azt az érzést keltik a termékük reklámozása során, hogy melyik termékkel leszek jobb anya.“

0